Welkom bij Hotel Galamadammen

Hotel Galamadammen in Friesland is direct gelegen aan het water (Elfstedenroute) en bevindt zich op korte afstand van de Friese steden Hindeloopen, Stavoren, Workum, Bolsward, Sneek, IJlst en Sloten. Daarnaast liggen de Gaasterlandse bossen en het IJsselmeer op circa 5 km afstand. Galamadammen is qua ligging één van de mooiste hotels van Friesland.

In slechts anderhalf uur rijden vanaf Amsterdam ontsnapt u van de drukte van de stad en begeeft u zich in een schitterende water- en bosrijke omgeving. Heerlijk tot rust komen tijdens een (mid)week in een van onze luxe hotelkamers of tezamen met uw team, collega's of raad van bestuur inspirerend vergaderen.

Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk beschikt over 46 ruim opgezette hotelkamers, een à la carte restaurant met groot terras aan het water, een verwarmd binnenzwembad, meerdere multifunctionele zalen, sloepverhuur, fietsverhuur en 2 jachthavens met ruim 200 ligplaatsen. 

Kerst bij Galamadammen

Kerst bij Galamadammen

Overnachten, brunchen of voor uw diner: u bent van harte welkom tijdens de Kerstdagen!

Lees verder
15% Korting!

15% Korting!

Reserveer uw verblijf, met aankomst tussen 1 november en 20 december, met code Herfst15% en ontvang 15% korting op uw overnachting!

Reserveer nu!
Culturele Hoofdstad 2018

Culturele Hoofdstad 2018

Vakantie vieren in eigen land was nog nooit zo’n goed idee, want in 2018 is Leeuwarden-Fryslân de Culturele Hoofdstad van Europa. 

Bekijk het programma