Speciale aanbiedingen van Restaurant Galamadammen

Vaderdag BBQ

Zondag 17 juni 

Zorg voor een onvergetelijke Vaderdag! Kom Chillin' & Grillin' tijdens de Vaderdag BBQ op zondag 17 juni. Vanaf 16.00 ben je van harte welkom om alvast gezellig een borrel te drinken.

De barbecue wordt ontstoken vanaf 17.00 uur. Geniet van een uitgebreid barbecuebuffet waarbij de Chef o.a. de runderbavette, gerookte Friese braadworst, zalmfilet en maïskolven grilt vanaf de Ofyr.

Tijdens de Vaderdag BBQ is er uiteraard ook vermaak voor jong en oud, zoals een springkussen en waterloopballen. Daarnaast wordt er tijdens deze dag ook een spetterende Flyboardshow gegeven door H2O Events. Heb jij lef en wil je het zelf ook eens proberen? Voor slechts € 30,00 per persoon kun je zelf ervaren hoe is het om te flyboarden*!

Wanneer: Zondag 17 juni 2018
Tijd: 16.00 uur - 19.00 uur
Locatie: "Outdoor kitchen" voor het terras van restaurant Galamadammen
Prijs**: € 24,50 per volwassene / € 14,50 per kind (tot 12 jaar)
Opgave: tot donderdag 14 juni 2018

* Let op: er zijn maar een paar plaatsen beschikbaar voor een Flyboard Clinic. Het is daarom aan te raden vooraf te reserveren. Alleen mogelijk als je deelneemt aan de Vaderdag BBQ.
** Consumpties zijn exclusief

Bekijk de vaderdag BBQ    Reserveer voor de Vaderdag BBQ


High Tea bij de Galamadammen

Iedere laatste zondag van de maand*

Gezellig in de middag bijkletsen en tegelijkertijd lekkere hartige en zoete hapjes en sandwiches eten. Heerlijk! En natuurlijk thee drinken, er zijn diverse heerlijke smaken voorhanden.
De High Tea is geschikt voor jong en oud, voor mannen en vrouwen. Wij serveren de High Tea op een buffet, zodat u zelf een selectie kunt maken uit de diverse zoete broodjes, sandwiches en hartige broodjes.
Bent u niet zo'n thee drinker, maar lijkt u dit wel gezellig? Dan kunt u uiteraard een consumptie naar keuze bestellen (niet bij de prijs inbegrepen).
Maak van uw zondag een gezellig middagje Zuidwest Friesland met een heerlijke High Tea bij Restaurant Galamadammen!

Van 14.00 tot 16.00 uur is het High-Tea tijd!
De kosten bedragen slechts € 19,75 per persoon.

Vooraf reserveren is noodzakelijk. 
* Tijdens de maanden juni, juli & augustus hebben wij helaas geen High Tea.

Bekijk hier de High Tea Reserveer de High Tea voor 30 september 2018