Speciale aanbiedingen van Restaurant Galamadammen

Asperges, ze zijn er weer!

Het witte goud is weer geoogst en vandaag mogen wij de eerste lading ontvangen in de keuken van Restaurant Galamadammen. De chef heeft weer heerlijke gerechten voor u in petto, waarbij de asperge uiteraard de hoofdrol speelt!

Voor jou als liefhebber van dit witte goud hebben wij een speciale menukaart gemaakt! Wat dacht je van Klassieke Asperges, geserveerd met ham en ei, asperges met gebakken zalmfilet of Asperges à la chef, met rosé gebraden kalfsribeye.

Speciaal voor de ultime asperge liefhebber hebben wij de Asperge plateau, waarbij in zowel de ham, kaas, soep als de salade de asperge verwerkt is.

Beleef het ultieme lentegevoel en geniet van een heerlijk fris asperge gerecht!

Bekijk het Aspergemenu  Reserveer

High Tea bij de Galamadammen

Iedere laatste zondag van de maand*

Gezellig in de middag bijkletsen en tegelijkertijd lekkere hartige en zoete hapjes en sandwiches eten. Heerlijk! En natuurlijk thee drinken, er zijn diverse heerlijke smaken voorhanden.
De High Tea is geschikt voor jong en oud, voor mannen en vrouwen. Wij serveren de High Tea op een buffet, zodat u zelf een selectie kunt maken uit de diverse zoete broodjes, sandwiches en hartige broodjes.
Bent u niet zo'n thee drinker, maar lijkt u dit wel gezellig? Dan kunt u uiteraard een consumptie naar keuze bestellen (niet bij de prijs inbegrepen).
Maak van uw zondag een gezellig middagje Zuidwest Friesland met een heerlijke High Tea bij Restaurant Galamadammen!

Van 14.00 tot 16.00 uur is het High-Tea tijd!
De kosten bedragen slechts € 19,75 per persoon.

Vooraf reserveren is noodzakelijk. 
* Tijdens de maanden juni, juli & augustus hebben wij helaas geen High Tea.

Bekijk hier de High Tea Reserveer de High Tea voor 29 april 2018