Een sloep huren bij de Galamadammen

Galamadammen is op het moment gesloten vanwege COVID-19. U kunt bij geen gehoor direct contact opnemen met Dhr Bosman, 06 1745 0645.

Bij de Galamadammen kunt u sloepen huren voor een of meerdere dagen via de receptie. Zij doen de boeking. De verdere afhandeling, zoals betalingen, gaat direct via de verhuurder Dhr Bosman. U kunt twee type sloepen huren. De motorsloep heeft een lengte van 6,5 meter met maximaal 8 personen. De Waterspoor heeft een lengte van 7,0 meter met een maximum van 10 personen. Het huren van een sloep kan op basis van een geldig legitimatiebewijs. U heeft geen vaarbewijs nodig.

De Galamadammen ligt aan de elf-steden-route. Er zijn mooie routes voor u uitgestippeld langs de verschillende steden (Stavoren, Hindelopen, Workum, Sloten, Woudsend, IJls en Sneek). Een van de populaire routes is door de bossen van het Gaasterland over de Luts door Balk. U gaat via het Slotermeer naar Sloten, Woudsend en Heeg. Langs deze route zijn veel aanlegplaatsen waar men kan picknicken, zwemmen en vissen. 

Bij de receptie kunt u ook een overnachtng, lunch of diner bij Galamadammen reserveren.