Luxe zeildag met het Loungeskûtsje of de -aak (ca. 10 uur)

’s Ochtends wordt u ontvangen bij Hotel Galamadammen met koffie en Friese oranjekoek. Hierna loopt u samen met de schipper en zijn maatje naar de kade van het hotel om aan boord te stappen van het loungeschip. Voor vertrek zal de schipper u het een en ander uitleggen en wordt er gedronken op een behouden vaart.

Via Stavoren vaart u vervolgens over het IJsselmeer, langs Hindeloopen naar Workum. Tijdens de tocht kunt u aan de bar gebruik maken van de hapjes en drankjes die voor u mee zijn genomen. Een overheerlijke lunch van luxe belegde broodjes en een schippers bittergarnituur zorgen samen met diverse frisdranken, bier, wijn en uiteraard Beerenburg voor de inwendige mens.

Onder het genot van fijne muziek kunt u heerlijk genieten op de loungebanken of de schipper helpen om het schip te zeilen. In Workum is er even tijd om te passagieren, een terrasje te pakken of cultuur op te snuiven in het Jopie Huisman museum. Hierna wordt de tocht voortgezet over het Heegermeer en de Fluessen.

Bij terugkomst bij het hotel staat op de kade de haringkar met diverse drankjes al voor u klaar. Na een borrel in ons Havencafé, in het restaurant of heerlijk op het terras kunt u zelf uw vlees grillen op de barbecue, serveren wij u een buffet of een 3-gangen diner.

Prijs:
Vanaf € 95,00 per persoon voor de ontvangst, catering aan boord, haringkar met drankjes en het diner. De huur van het loungeskûtsje bedraagt € 1.325,00, de lounge-aak is beschikbaar voor € 1.060,00.

Er kunnen maximaal 30 passagiers mee aan boord van het loungeskûtsje en 12 aan boord van de lounge-aak.

Dranken tijdens de borrel en/of diner op nacalculatie.