Luxe zeilarrangement op een klipper (ca. 10 uur)

’s Ochtends begint uw dag bij Hotel Galamadammen met koffie en Friese oranjekoek. Hierna loopt u samen met de schipper en zijn maatje naar de Ocularis voor een culinaire tocht over de Friese wateren. Voor vertrek zal de schipper u enige uitleg geven over het schip en wordt er gedronken op een behouden vaart.

De  wind (en de schipper) bepaalt waar u naar toe vaart. Aan boord is een voortreffelijke broodjeslunch, bestaande uit rijk belegde broodjes met gerookte vis- en vleessoorten en een schippers bittergarnituur. Een goed glas wijn ontbreekt natuurlijk ook niet op deze tocht. Afhankelijk van de reis gaat u een uurtje van boord in Heeg, Woudsend of Workum. Museumbezoek behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Aan het einde van de dag arriveert u weer bij het hotel waar een haringkar voor u en uw gasten klaar staat met diverse drankjes. Aansluitend borrelt u in het Havencafé en wordt er een heerlijk 3-gangen diner of luxe barbecue met dessert voor u geserveerd.

Prijs:
Vanaf € 99,00 per persoon (van 6 tot 25 personen) voor de ontvangst, catering aan boord, haringkar met drankjes  en het diner/de barbecue. De huur voor het schip bedraagt € 1.325,00 voor een schip tot 20 personen.

Bekijk onze cateringsuggesties voor uw dag