Luxe zeilarrangement op een klipper (ca. 10 uur)

’s Ochtends begint uw dag bij Hotel Galamadammen met koffie en Friese oranjekoek. Hierna loopt u samen met de schipper en zijn maatje naar de Ocularis voor een culinaire tocht over de Friese wateren. Voor vertrek zal de schipper u enige uitleg geven over het schip en wordt er gedronken op een behouden vaart.

De  wind (en de schipper) bepaalt waar u naar toe vaart. Aan boord is een heerlijke broodjeslunch en een schippers bittergarnituur natuurlijk voorzien. Ook een goed glas wijn ontbreekt uiteraard niet op deze tocht. Afhankelijk van de reis gaat u een uurtje van boord in Heeg, Woudsend of Workum. Museumbezoek behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Aan het einde van de dag arriveert u weer bij het hotel waar een haringkar voor u en uw gasten klaar staat met diverse drankjes. Aansluitend borrelt u in het Havencafé, in het restaurant of op het terras, waarna wij u een heerlijk 3-gangen diner of luxe buffet met dessert serveren.

Prijs:
Vanaf € 99,00 per persoon (van 6 tot 25 personen) voor de ontvangst, catering aan boord, haringkar met drankjes  en het diner. De huur voor het schip bedraagt € 1.325,00 voor een schip tot 20 personen.