Avondarrangement zeilen op het Loungeskûtsje (ca. 6 uur)

Halverwege de middag wordt u ontvangen bij Hotel Galamadammen met koffie en Friese oranjekoek. Samen met de schipper en zijn maatje loopt u vervolgens naar het loungeskûtsje voor een heerlijke zeiltocht over de Friese meren. Voor vertrek zal de schipper u het een en ander uitleggen en wordt er gedronken op een behouden vaart.

Tijdens de tocht kunt u, onder het genot van fijne muziek, heerlijk genieten op de loungebanken of de schipper helpen om het schip te zeilen. Ondertussen kunt u de eerste trek stillen met een hapje en drankje. 

In Workum kunt u even van boord om het stadje te bekijken of een terrasje te pikken, waarna de terugtocht via het Heegermeer en de Fluessen wordt ingezet. Op het Heegermeer meert het loungeskûtsje in de luwte af en wordt de barbecue voor u ontstoken. Vervolgens vaart u de zonsondergang tegemoet om rond 21.00 uur weer aan te leggen aan de kade van Hotel Galamadammen. Hier kunt u nog even een drankje drinken voor uw vertrek naar huis of gebruik maken van een overnachting in het hotel.

Prijs:
Vanaf € 57,50 per persoon voor de ontvangst en catering aan boord.
De huur van het loungeskûtsje bedraagt € 1.325,00.

Op het Loungeskûtsje kunnen maximaal 30 passagiers mee, op de lounge-aak maximaal 12.