Luxe Zeilarrangementen

Hotel Galamadammen is een unieke locatie meteen aan de Friese meren gelegen, maar ook per auto gemakkelijk te bereiken. Een ideale uitvalsbasis voor een compleet verzorgde (onbezorgde) dag op het water met alle voorzieningen aan boord en op de wal.

Een zeilarrangement is een perfecte toevoeging aan uw vergadering, heisessie, als teambuildingsactiviteit of als personeelsuitje. Wij bieden een diversiteit aan zeilarrangementen, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Van ontvangst tot catering aan boord, barbecue of diner en ter afsluiting een feestavond in het café met overnachting. Bij Hotel Restaurant Jachthavens Galamadammen in Friesland vindt u alles onder één dak!

Onze vloot is zeer uitgebreid en biedt voor iedereen een gewenst type schip. Wilt u met een groot gezelschap varen op één schip? Ga dan een dag te zeilen met het Lounge Skûtsje, een klipper of een Lounge Aak. Wilt u actief zeilen, dan is een authentiek Fries wedstrijdskûtsje zeer geschikt voor u. Op deze Friese skûtsjes kunnen maximaal 12 personen per sschip mee varen, waardoor de schepen ook uitermate geschikt zijn om wedstrijden tegen elkaar mee te varen. Onze gehele vloot vaart vanaf Galamadammen een prachtige route over de Friese meren of het IJsselmeer. Bij langere vaartochten kunnen er ook tussenstops gemaakt worden in Woudsend, Heeg, Sloten, Gaastmeer, Workum of Hindeloopen. 

Wilt u een overgetelijke dag organiseren of een actieve break tijdens uw vergadering, dan is een zeilarrangement de perfecte keuze voor u. 

Wij informeren u graag!