Luxe Zeilarrangementen

Hotel Galamadammen is een unieke locatie meteen aan de Friese meren gelegen, maar ook per auto gemakkelijk te bereiken. Een ideale uitvalsbasis voor een compleet verzorgde (onbezorgde) dag op het water met alle voorzieningen aan boord en op de wal.

Een zeilarrangement is een perfecte toevoeging aan uw vergadering, heisessie, als teambuildingsactiviteit of als personeelsuitje. Wij bieden een diversiteit aan zeilarrangementen, waarbij alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Van ontvangst tot catering aan boord, barbecue of diner en ter afsluiting een feestavond in het café met overnachting. Bij Hotel Restaurant Jachthavens Galamadammen in Friesland vindt u alles onder één dak!

Onze vloot is zeer uitgebreid en biedt voor iedereen een gewenst type schip. Wilt u met een groot gezelschap varen op één schip? Ga dan een dag te zeilen met het Lounge Skûtsje, een klipper of een Lounge Aak. Wilt u actief zeilen, dan is een authentiek Fries wedstrijdskûtsje zeer geschikt voor u. Op deze Friese skûtsjes kunnen maximaal 12 personen per sschip mee varen, waardoor de schepen ook uitermate geschikt zijn om wedstrijden tegen elkaar mee te varen. Onze gehele vloot vaart vanaf Galamadammen een prachtige route over de Friese meren of het IJsselmeer. Bij langere vaartochten kunnen er ook tussenstops gemaakt worden in Woudsend, Heeg, Sloten, Gaastmeer, Workum of Hindeloopen. 

Wilt u een overgetelijke dag organiseren of een actieve break tijdens uw vergadering, dan is een zeilarrangement de perfecte keuze voor u. 

Wij informeren u graag!

Luxe zeildag met het Loungeskûtsje of de -aak (ca. 10 uur)

Luxe zeildag met het Loungeskûtsje of de -aak (ca. 10 uur)

’s Ochtends wordt u ontvangen bij Hotel Galamadammen met koffie en Friese oranjekoek. Hierna loopt u samen met de schipper en zijn maatje naar de kade van het hotel om aan boord te stappen van het loungeschip voor een mooie tocht over het Ijsselmeer. Aan boord kunt u genieten van hapjes en drankjes en een overheerlijke lunch. Bij terugkomst bij het hotel staat op de kade de haringkar met diverse drankjes al voor u klaar. Na een borrel in ons Havencafé, in het restaurant of heerlijk op het terras kunt u zelf uw vlees grillen op de barbecue, serveren wij u een buffet of een 3-gangen diner.

Verder lezen
Luxe zeilarrangement op een klipper (ca. 10 uur)

Luxe zeilarrangement op een klipper (ca. 10 uur)

De dag begint 's ochtends met koffie en Friese oranjekoek bij Hotel Galamadammen. De klipper Ocularis ligt aan de kade van het hotel voor u klaar, voor een culinaire tocht over de Friese wateren. Aan boord is een voortreffelijke broodjeslunch en een lekker bittergarnituur aanwezig. Ook diverse frisdranken, wijn en bier ontbreken natuurlijk niet op deze tocht. Aan het einde van de dag arriveert u weer bij het hotel waar een haringkar voor u en uw gasten klaar staat met diverse drankjes. Aansluitend borrelt u in het Havencafé, in het restaurant of op het terras, waarna wij u een heerlijk 3-gangen diner of luxe buffet met dessert serveren.

Verder lezen
Dagprogramma skûtsjesilen (ca. 10 uur)

Dagprogramma skûtsjesilen (ca. 10 uur)

Een heerlijke dag actief doorbrengen op het water? Ga een dag zeilen op een (of meer) wedstrijdskûtsje(s)! Na ontvangst met koffie en oranjekoek stapt u aan boord voor een mooie tocht over de Friese meren. Onder leiding van de ervaren schipper en zijn maatje mag u ook zelf zeilen. Gaat u echter liever alleen genieten, dan kan dat natuurlijk ook; werken aan boord mag, maar hoeft niet! Bij mooi weer wordt er een tocht gemaakt via Stavoren, over het IJsselmeer. Via Workum, het Heegermeer en de Fluessen arriveert u aan het einde van de middag weer bij Hotel Galamadammen voor een borrel en een hoofdgerecht.

Verder lezen
Middagprogramma skûtsjesilen (ca. 7 uur)

Middagprogramma skûtsjesilen (ca. 7 uur)

Kom gezellig een middag actief zeilen op één van onze wedstrijdskûtsjes! Na ontvangst met koffie en oranjekoek stapt u aan boord voor een mooie tocht over de Friese meren. Onder leiding van de ervaren schipper en zijn maatje mag u ook zelf zeilen. Gaat u echter liever alleen genieten, dan kan dat natuurlijk ook; werken aan boord mag, maar hoeft niet! Aan boord zullen frisdranken, bier, Beerenburg en een bittergarnituur aanwezig zijn. Aan het einde van de middag komt u terug bij het hotel, waar na het drinken van een borrel een heerlijk hoofdgerecht wordt geserveerd.

Verder lezen
Avondarrangement zeilen op het Loungeskûtsje (ca. 6 uur)

Avondarrangement zeilen op het Loungeskûtsje (ca. 6 uur)

Halverwege de middag wordt u ontvangen met koffie en Friese oranjekoek, waarna u vanaf de kade van het hotel vertrekt voor een heerlijke zeiltocht op het loungeskûtsje. Tijdens de tocht kunt u heerlijk genieten op de loungebanken of de schipper helpen om het schip te zeilen. Ondertussen kunt u de eerste trek stillen met een hapje en drankje. Op het Heegermeer meert het loungeskûtsje in de luwte af en wordt de barbecue voor u ontstoken. Vervolgens vaart u de zonsondergang tegemoet om rond 21.00 uur weer aan te leggen aan de kade van Hotel Galamadammen.

Verder lezen