Reviews

Hier vindt u alle reviews over Hotel-Restaurant-Jachthavens Galamadammen. Lees wat een ander ervaart tijdens zijn bezoek aan ons hotel.

Laat ook jou reactie achter na een bezoekje bij ons! Dit zouden wij erg fijn vinden. Met jou reactie kun jij andere (toekomstige) gasten van ons hotel informeren over onze service, kwaliteit en diensten. Bedankt!

Super uitzicht

08 maart 2017

'N prachtige plek gelegen aan het water. Mooi ruim opgezet restaurant, ook zit er een hotel aan vast. Overal staan mooie boeketten met prachtige verse bloemen een lust voor het oog. Lunch is heerlijk. Bediening uiterst vriendelijk

Annemiek (Nederland) 10

Prima hotel, wij komen terug!

18 december 2016

Wij verbleven hier slechts 1 nacht. Prima hotel. Zeer vriendelijke medewerkers, met kinderen en hond meer dan welkom. Familiekamer, met trap vanuit kamer naar tweede kamer voor kinderen. Niet de nieuwste kamer maar keurig onderhouden en schoongemaakt en bovendien ruim. Waterkoker en koffie en thee aanwezig. Zoontje van 7 vond het zwembad geweldig. Lekker en keurig verzorgd ontbijt, kinderspeelhoek in restaurant aanwezig, ideaal. Mooie omgeving. Zeker voor herhaling vatbaar!

Fam. Hollemans 8

Herfstuitje

18 oktober 2016

Het hotel ligt schitterend aan een jachthaven met meer. Prima kamer met groot balkon op zw. En natuurlijk geweldig uitzicht

Hugo Q (Nederland) 10

Uitstekend

14 oktober 2016

Ruime porties, zeer smakelijk bereid en vriendelijk service, en een redelijke prijs.... en dat dat uitzicht... ronduit Top!

Robert M (Nederland) 8

In 1 woord; Geweldig

17 september 2016

Galamadammen is fantastisch

Melanie en Corne 10

fantastisch

25 juni 2016

alles het eten de kamer en zeker de ligging en ook de prijs

claassenmail 8

Schrijf een review