Restaurant Galamadammen

Restaurant Galamadammen is een prachtige locatie aan het water op de 11 stedenroute, temidden van twee Friese meren; de Fluessen en de Morra. Het restaurant beschikt over een ruim buitenterras dat uitkijkt over het water. Dit maakt de locatie van het Restaurant zo uniek, meteen kop koffie, een drankje of al lekker etend kan er genoten worden van het uitzicht en de boten die voorbij varen.

Natúúrlijk kan er ook binnen tijdens het ontbijt, lunch, borrel met een hapje of diner  plezier worden beleefd aan het uitzicht, door de grote ramen waar het restaurant over beschikt.

In Juli, is er een begin gemaakt met het introduceren van een nieuw concept. Galamadammen is een van de eerste restaurants in Friesland dat werkt met een tabletmenukaart. Deze elektronische menukaart is uitgerust met foto’s en een beschrijving van alle gerechten waarbij u kunt kiezen uit zowel normale als kleine porties van de gerechten.

De keuken en restaurant zijn geopend van 12.00 - 16.00 uur en van 17.00 - 21.00 uur. Tijdens de openingstijden kunt u alles bestellen wat er op de tablet staat.

Self-ordering

Self-ordering

Restaurant Galamadammen is één van de eerste restaurant in Friesland met dit self-ordering concept!

Lees meer
Diner

Diner

Restaurant Galamadammen is alle dagen vanaf 12.00 uur geopend. Voor koffie bent u vanaf 08.00 uur welkom.

Bekijk onze menukaart