De arrangementen van Galamadammen

Tijdens uw vakantie of weekendje weg kunt u genieten van de rust, de ruimte en bovendien de natuur. Het hotel is omgeven door water, prachtige vlakke landschappen en het heuvelachtige, bosrijke Gaasterland. Binnen enkele minuten bevindt u zich in een van de Friese Elfstedenstadjes zoals Workum, Hindeloopen, Stavoren, Sloten, Sneek en IJlst. Verken de omgeving per fiets, boot of natuurlijk per auto. Laat u verrassen door al het moois wat Friesland u te bieden heeft.

Wilt u profiteren van onze voordelige tarieven? Reserveer dan uw kamer in de rustigere periodes, of zorg ervoor dat u vroeg boekt! 
Boekt u meer dan 3 maanden vooraf? Vraag dan naar onze vroegboekkorting!

U reserveert bij ons gegarandeerd tegen de laagste prijs!
Vindt u het elders toch goedkoper? Laat het ons dan weten, dan passen wij de prijs voor u aan!

Op iedere reservering die u maakt zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. U heeft de mogelijkheid om uw reservering tot 7 dagen voor aankomst kosteloos te annuleren of te wijzigen.

Motorsloep Arrangement - vanaf € 155,00 p.k.p.n.

Motorsloep Arrangement - vanaf € 155,00 p.k.p.n.

Meteen vanuit het hotel aan boord stappen van een motorsloep die voor u klaar ligt in de jachthaven van het hotel. Na een eenvoudige instructie van de havenmeester kunt u vertrekken met een route/vaarkaart naar bijvoorbeeld de stadjes Hindeloopen, Stavoren of Balk. De wereld ziet er heel anders uit vanaf het water en u kunt in de vaarten nog echt genieten van de stilte om u heen. Inclusief in het motorsloeparrangement: 2 overnachtingen inclusief ontbijt, een 3-gangen welkomstdiner en een ochtend gebruik van een motorsloep inclusief vaarroute en instructie. Dit arrangement is al vanaf € 155,00 p.p. te reserveren.

Verder lezen
Friesland Arrangement - vanaf € 147,50 p.k.p.n.

Friesland Arrangement - vanaf € 147,50 p.k.p.n.

Hotel Galamadammen is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg, zowel tijdens de zomermaanden als in de wintermaanden. Door de unieke locatie te midden van twee Friese meren, de Fluessen en de Morra hoef je je geen moment te vervelen. Met het 3-daags Friesland arrangement kunt u optimaal genieten van uw verblijf. Dit arrangement is inclusief: 2 overnachtingen inclusief ontbijt, beide avonden een 3-gangen keuze diner en uiteraard toegang tot het verwarmde binnenzwembad. Dit arrangement is al vanaf € 147,50 p.p. te reserveren.

Verder lezen
Cultuur arrangement - vanaf € 125,00 p.k.p.n.

Cultuur arrangement - vanaf € 125,00 p.k.p.n.

Leeuwarden en uiteraard ook de provincie Friesland heeft komend jaar de eer om zich Culturele hoofdstad 2018 te noemen! Ook wij nodigen u graag uit cultuur te komen snuiven in onze mooie provincie. Cultuur arrangement: 2 overnachtingen inclusief ontbijt buffet, 3-gangen keuze diner op de 1e avond van uw verblijf, toegang tot het Jopie Huisman museum in Workum of het Schaatsmuseum in Hindeloopen & een gratis openbaar vervoer kaart. Te reserveren vanaf € 125,00 p.k.p.n (op basis van 2 personen per kamer).

Verder lezen
Sunday Special - vanaf € 59,00 p.k.p.n.

Sunday Special - vanaf € 59,00 p.k.p.n.

Geniet van een langer weekend en verblijf op zondag tegen een zeer aantrekkelijke prijs in ons hotel. Boek nu en betaal slechts € 59,00* per kamer, met gratis ontbijt voor 2 personen!

Verder lezen