De arrangementen van Galamadammen

Tijdens uw vakantie of weekendje weg kunt u genieten van de rust, de ruimte en bovendien de natuur. Het hotel is omgeven door water, prachtige vlakke landschappen en het heuvelachtige, bosrijke Gaasterland. Binnen enkele minuten bevindt u zich in een van de Friese Elfstedenstadjes zoals Workum, Hindeloopen, Stavoren, Sloten, Sneek en IJlst. Verken de omgeving per fiets, boot of natuurlijk per auto. Laat u verrassen door al het moois wat Friesland u te bieden heeft.

De arrangementen bij Hotel Galamadammen zijn inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen diner à la carte. Verder kunt u zelf uw verblijf uitbreiden met activiteiten die u aanspreken. Zo kunt u uw eigen fiets-, wandel- en/of motorsloep arrangement samenstellen.

Wilt u profiteren van onze voordelige tarieven? Reserveer dan uw kamer in de rustigere periodes, of zorg ervoor dat u vroeg boekt! 
Boekt u meer dan 3 maanden vooraf? Vraag dan naar onze vroegboekkorting!

U reserveert bij ons gegarandeerd tegen de laagste prijs!
Vindt u het elders toch goedkoper? Laat het ons dan weten, dan passen wij de prijs voor u aan!

Op iedere reservering die u maakt zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. U heeft de mogelijkheid om uw reservering tot 7 dagen voor aankomst kosteloos te annuleren of te wijzigen.

Paas Arrangement

Paas Arrangement

Vrolijk Pasen! Geniet optimaal tijdens de paasdagen met uw familie of lekker met z'n tweeën van een weekendje weg in Friesland. U wordt welkom geheten met een leuke verrassing op uw kamer; 2 of 3 overnachtingen inclusief uitgebreid ontbijtbuffet met twee avonden een heerlijk 3-gangen diner. Vanaf € 167,50* p.p. in een kamer aan de Landzijde

Verder lezen
Natuurlijk Galamadammen

Natuurlijk Galamadammen

Ook in het najaar en in de winter is het de moeite waard om Hotel Galamadammen te komen bezoeken. Geniet tijdens een boswandeling van de mooie herfstkleuren of waai uit op de dijk bij het IJsselmeer. Met dit 3-daags Natuurlijk Galamadammen arrangement geniet u van 2 overnachtingen, een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet op beide ochtenden van uw verblijf, op de eerste avond een heerlijk 3-gangen keuze diner en een uur ontspannen in onze sauna/stoombad. Dit arrangement is al te reserveren vanaf € 99,00 p.p.

Verder lezen
Schaats arrangement

Schaats arrangement

Winter in Friesland betekent schaatsen! Helaas kunnen wij geen bevroren meren garanderen, maar de ijsbaan in Thialf is het grootste deel van de winter wel beschikbaar voor recreatie-schaatsen. Kom dus genieten van ons Schaatsarrangement!

Verder lezen
Cultuur arrangement

Cultuur arrangement

Leeuwarden en uiteraard ook de provincie Friesland heeft komend jaar de eer om zich Culturele hoofdstad 2018 te noemen! Ook wij nodigen u graag uit cultuur te komen snuiven in onze mooie provincie. Cultuur arrangement: 2 overnachtingen inclusief ontbijt buffet, 3-gangen keuze diner op de 1e avond van uw verblijf, toegang tot het Jopie Huisman museum in Workum of het Schaatsmuseum in Hindeloopen & een gratis openbaar vervoer kaart. Te reserveren vanaf € 125,00 p.k.p.n (op basis van 2 personen per kamer).

Verder lezen
3-Daags Friesland Arrangement

3-Daags Friesland Arrangement

Hotel Galamadammen is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg, zowel tijdens de zomermaanden als in de wintermaanden. Door de unieke locatie te midden van twee Friese meren, de Fluessen en de Morra hoef je je geen moment te vervelen. Met het 3-daags Friesland arrangement kunt u optimaal genieten van uw verblijf. Dit arrangement is inclusief: 2 overnachtingen inclusief ontbijt, beide avonden een 3-gangen keuze diner en uiteraard toegang tot het verwarmde binnenzwembad. Dit arrangement is al vanaf € 147,50 p.p. te reserveren.

Verder lezen
Meerdaags Friesland Arrangement

Meerdaags Friesland Arrangement

Hotel Galamadammen is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk (mid)weekje weg, zowel in de lente en zomer als in het najaar en de winter. Door de unieke locatie te midden van de twee Friese meren, de Fluessen en de Morra hoef je je geen moment te vervelen. Met het meerdaags Friesland Arrangement kunt u optimaal genieten van uw verblijf. Dit arrangement is inclusief: 3 (of meer) overnachtingen inclusief ontbijt, iedere avond een 3-gangen keuze diner en uiteraard toegang tot het verwarmde binnenzwembad. Dit arrangement is al vanaf € 145,00 p.n. te reserveren

Verder lezen
Kids4free Arrangement

Kids4free Arrangement

Tijdens de schoolvakanties (m.u.v. zomervakantie en feestdagen) overnacht u extra voordeling met het hele gezin. Uw kinderen slapen geheel gratis tijdens deze dagen, eventueel ontbijt en diner wordt op nacalculatie berekend. De familiekamer is al te reserveren v.a. € 79,00*. Deze prijs is inclusief ontbijt voor 2 volwassenen.

Verder lezen
Sunday Special

Sunday Special

Geniet van een langer weekend en verblijf op zondag tegen een zeer aantrekkelijke prijs in ons hotel. Boek nu en betaal slechts € 59,00* per kamer, met gratis ontbijt voor 2 personen!

Verder lezen