De arrangementen van Galamadammen

Tijdens uw vakantie of weekendje weg kunt u genieten van de rust, de ruimte en bovendien de natuur. Het hotel is omgeven door water, prachtige vlakke landschappen en het heuvelachtige, bosrijke Gaasterland. Binnen enkele minuten bevindt u zich in een van de Friese Elfstedenstadjes zoals Workum, Hindeloopen, Stavoren, Sloten, Sneek en IJlst. Verken de omgeving per fiets, boot of natuurlijk per auto. Laat u verrassen door al het moois wat Friesland u te bieden heeft.

Boek meer dan 3 maanden vooraf en profiteer van onze vroegboekkorting!

Op iedere reservering die u maakt zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. U heeft de mogelijkheid om uw reservering tot 7 dagen voor aankomst kosteloos te annuleren of te wijzigen.

Logies met ontbijt - vanaf € 120,00 p.k.p.n.

Logies met ontbijt - vanaf € 120,00 p.k.p.n.

Wil je gewoon een lekker nachtje weg? Kom dan naar Friesland. Friesland is niet voor niets verkozen door Lonely Planet als nummer 3 in de top 10 van beste reisbestemmingen in Europa. Reserveer jouw kamer, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet en bleef Friesland zelf!

Verder lezen
Friesland Arrangement - vanaf € 178,00 p.k.p.n.

Friesland Arrangement - vanaf € 178,00 p.k.p.n.

Minimaal 2 overnachtingen, heerlijk ontbijten en iedere avond genieten van een heerlijk 3-gangen diner in het restaurant.

Verder lezen
Motorsloep Arrangement - vanaf € 199,00 p.k.p.n.

Motorsloep Arrangement - vanaf € 199,00 p.k.p.n.

Meteen vanuit het hotel aan boord stappen van een motorsloep die voor u klaar ligt in de jachthaven van het hotel. Inclusief in het motorsloeparrangement: 2 overnachtingen inclusief ontbijt, een 3-gangen welkomstdiner en een ochtend gebruik van een motorsloep inclusief vaarroute en instructie.

Verder lezen