Vergader mogelijkheden

Bij Hotel Galamadammen bent u op het juiste adres voor een productieve vergadering.
Door de unieke locatie van Hotel Galamadammen, direct aan de Friese meren (de Fluessen en de Morra) zijn er qua teambuilding ook vele mogelijkheden. Combineer uw vergadering met een dagdeel skûtsjesilen, sloepvaren, SUP'pen, Fierljeppen of Pitch&Putt'en. 

Bij Hotel Galamadammen vindt u alle mogelijkheden onder één dak: vergaderen, overnachten, uitgebreid dineren en teambuildings activiteiten.

De rust en ruimte om u heen zorgen voor een heel eigen sfeer en het team van Galamadammen zorgt er voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Voor groepen groter dan 12 personen kunt u een van onze onderstaande vergaderarrangementen reserveren. Komt u met een kleiner gezelschap? Wij maken graag een offerte op maat!

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

4-Uurs Vergaderarrangement

4-Uurs Vergaderarrangement

Heeft u behoefte aan een korte vergadering? Eventueel voorafgaand aan of aansluitend op een dag(deel) zeilen of teambuilding? We staan u graag bij in het verzorgen van uw bijeenkomst.

Verder lezen
8-Uurs Vergaderarrangement

8-Uurs Vergaderarrangement

Een dag vergaderen in een ruime zaal met veel daglicht. Gedurende de dag voorzien wij u regelmatig van verse koffie, thee en ijswater en ook een uitgebreide lunch is inbegrepen.

Verder lezen
12-Uurs Vergaderarrangement

12-Uurs Vergaderarrangement

Wenst u na afloop van uw bijeenkomst af te sluiten met een heerlijk 3-gangen diner? Reserveer dan ons 12-Uurs vergaderarrangement!

Verder lezen
32-Uurs Vergaderarrangement

32-Uurs Vergaderarrangement

2 Dagen vergaderen in een ruimte met veel daglicht en uitzicht over de Friese meren. Koffie, thee, lunches, uw diner en uiteraard de overnachting met ontbijt zijn inbegrepen in het arrangement.

Verder lezen