Lunch à la carte in Restaurant Galamadammen

’s Ochtends en 's middags kun je plaats nemen in het restaurant of op het terras aan het water voor een lekkere kop koffie/thee met gebak of een borrel met een bittergarnituur.

Vanaf 12:00 is onze keuken geopend voor een heerlijke lunch. Een aantal van onze gerechten serveren wij tot 16:00. Daarna zal onze keuken van 16:00 tot 17:00 gesloten zijn. Vanaf 17:00 bent u weer van harte welkom voor een gezellig diner. 

Onze menukaart zal regelmatig gaan wisselen, zodat wij mooie seizoensgebonden gerechten en dagaanbiedingen kunnen serveren.  

Ook voor de kleinere eters hebben wij goed nieuws! Vanaf nu zijn al onze gerechten in zowel een kleine als grote portie verkrijgbaar. 

Een selectie van de gerechten die je op onze vernieuwde menukaart kunt verwachten zijn; carpaccio, salade met geitenkaas van de Fryske molkerij, biefstuk met knoflookscampies, saté van kippendij, vegetarische quiche met verschillende soorten Fryske tsiis en een visplateau van; gerookte zalm, haring en forel. 

Als dessert kun je bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke en traditionele dame blanche, een harde wenertaartje met gele room en verse aardbeien, een kaasplankje met diverse Fryske kazen of een frisse sorbet met vers fruit. 

Bekijk hier onze menukaart

Reserveer uw lunch