15% Korting!

15% Korting!

Reserveer uw verblijf, met aankomst tussen 1 november en 20 december, met code Herfst15% en ontvang 15% korting op uw overnachting!

Reserveer nu!
Kerst bij Galamadammen

Kerst bij Galamadammen

Overnachten, brunchen of voor uw diner: u bent van harte welkom tijdens de Kerstdagen!

Lees verder
High Tea

High Tea

Iedere laatste zondag van de maand! Geniet van alle zoete en hartige lekkernij!
De volgende High Tea is op 30 december 2018.

Reserveer de High Tea

Hotel Galamadammen - Friesland

Hotel Galamadammen in Friesland is direct gelegen aan het water (Elfstedenroute) en bevindt zich op korte afstand van de Friese steden Hindeloopen, Stavoren, Workum, Bolsward, Sneek, IJlst en Sloten. Daarnaast liggen de Gaasterlandse bossen en het IJsselmeer op circa 5 km afstand. Galamadammen is qua ligging één van de mooiste hotels van Friesland.

Wist u dat Lonely Planet de provincie Friesland heeft verkozen tot nummer drie van de tien 'Beste in Europe' plekken van 2018. Dit is extra bijzonder, omdat nog nooit een Nederlandse bestemming zo hoog in deze beroemde lijst is geëindigd. Reden genoeg dus om deze mooie provincie te ontdekken!

Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk en beschikt over 46 ruim opgezette hotelkamers, een à la carte restaurant met groot terras, een verwarmd binnenzwembad met sauna en Turksstoombad, meerdere multifunctionele zalen, sloepverhuur, fietsverhuur en 2 jachthavens met ruim 200 ligplaatsen.

 

Verbouwings werkzaamheden

Deze winter verbouwen we het hotel. Daar waar we kunnen proberen we het hotel en restaurant open te houden, maar helaas lukt dit niet altijd.
Zo zijn wij gesloten tussen 12 februari 2019 en 28 februari 2019

Natuurlijk zijn wij altijd telefonisch te bereiken op 0514 -521346. Dus als u vragen heeft, bel gerust!

Tripadvisor Uitstekend: 5.0 van 5 Super uitzicht; prachtige plek gelegen aan het water. Mooi ruim opgezet restaurant, ook zit er een hotel aan vast.
Booking.com Goed: 5.0 van 5 Heerlijk hotel op een prachtige lokatie
Zoover Uitstekend: 5.0 van 5 In 1 woord; Geweldig. Galamadammen is fantastisch

Nieuws

Onze kerstfolder is er!

Onze kerstfolder is er! | 16 november 2018

Onze kerstfolder is gedrukt en wij zijn blij met het resultaat! Natuurlijk hadden we al een korte omschrijving... Verder lezen

Nieuwe menukaart

Nieuwe menukaart | 03 november 2018

Vanaf zaterdag 3 november hebben wij weer een nieuwe menukaart! Onze chef heeft weer heerlijke najaarsgerechte... Verder lezen

3=2

3=2 | 14 oktober 2018

Profiteer van onze najaarsknaller! Boek 3 nachten en betaal er slechts 2!  Ben je van plan om in he... Verder lezen

Kerstarrangement in Friesland

Kerstarrangement in Friesland | 09 oktober 2018

Heb jij al plannen gemaakt voor de kerstdagen? Beleef een magische Kerst bij Hotel Galamadammen in Friesland!... Verder lezen