Galamadammen Vernieuwt - Fase 2

Galamadammen Vernieuwt - Fase 2

Vanaf 16 december gaan wij van start met de twee fase van onze verbouwing. 

Lees meer
Clean the World

Clean the World

Hotel Galamadammen en Bunzl Foodservice gaan zeep recyclen!

Lees meer

Hotel Galamadammen - Friesland

Hotel Galamadammen in Friesland is direct gelegen aan het water (Elfstedenroute) en bevindt zich op korte afstand van de Friese steden Hindeloopen, Stavoren, Workum, Bolsward, Sneek, IJlst en Sloten. Daarnaast liggen de Gaasterlandse bossen en het IJsselmeer op circa 5 km afstand. Galamadammen is qua ligging één van de mooiste hotels van Friesland.

Wist u dat Lonely Planet de provincie Friesland heeft verkozen tot nummer drie van de tien 'Beste in Europe' plekken van 2018. Dit is extra bijzonder, omdat nog nooit een Nederlandse bestemming zo hoog in deze beroemde lijst is geëindigd. Reden genoeg dus om deze mooie provincie te ontdekken!

Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk en beschikt over 44 ruim opgezette hotelkamers, een restaurant met groot terras, een verwarmd binnenzwembad met sauna en Turks stoombad, meerdere multifunctionele zalenfietsverhuur en 2 jachthavens met ruim 200 ligplaatsen.

Galamadammen Vernieuwt

2019-2020 staat bij ons in het teken van vernieuwen.

In het begin van het jaar is een groot deel van de verbouwing voltooid.

Wij zijn weer geopend.

In het voorjaar van 2020, bent u zeer welkom om gebruik te maken van de gerenoveerde Galamadammen!

Tripadvisor Uitstekend: 5,0 van 5 Super uitzicht; prachtige plek gelegen aan het water. Mooi ruim opgezet restaurant, ook zit er een hotel aan vast.
Booking.com Goed: 8,7 van 10 Het is perfecte locatie fantastische bediening heerlijk zwembad lekker eten en een prachtige provincie met mooie kleine stadjes geweldig genoten
Zoover Uitstekend: 9,1 van 10 Prachtig gelegen hotel met uitzicht op haventje en Friesche meren. Een fiets en sloep huur je via receptie. Goede service, vriendelijk personeel en goede keuken. Optimaal voor een paar dagen weg. Lekker uitwaaien.

Nieuws

Clean the World!

Clean the World! | 15 oktober 2019

Hotel Galamadammen en Bunzl Foodservice gaan zeep recyclen Het prachtig gelegen Hotel Galamadammen in Friesla... Verder lezen

Galamadammen Vernieuwt - Fase 2

Galamadammen Vernieuwt - Fase 2 | 30 september 2019

Na een heerlijk zomerseizoen te hebben gedraaid zijn wij alweer druk bezig met het maken van plannen om onze v... Verder lezen