Galamadammen Vernieuwt - Fase 2

Galamadammen Vernieuwt - Fase 2

Vanaf 16 december gaan wij van start met de twee fase van onze verbouwing. 

Lees meer
Self-ordering

Self-ordering

Restaurant Galamadammen is één van de eerste restaurant in Friesland met dit nieuwe self-ordering concept!

Lees meer
Welkom Flexwerkers!

Welkom Flexwerkers!

Zodra de verbouwing voltooid is, hebben wij mooie mogelijkheden voor de Flexwerker. Heb jij hiervoor nog goede ideeën? Laat het ons weten!

Meer informatie?

Hotel Galamadammen - Friesland

Hotel Galamadammen in Friesland is direct gelegen aan het water (Elfstedenroute) en bevindt zich op korte afstand van de Friese steden Hindeloopen, Stavoren, Workum, Bolsward, Sneek, IJlst en Sloten. Daarnaast liggen de Gaasterlandse bossen en het IJsselmeer op circa 5 km afstand. Galamadammen is qua ligging één van de mooiste hotels van Friesland.

Wist u dat Lonely Planet de provincie Friesland heeft verkozen tot nummer drie van de tien 'Beste in Europe' plekken van 2018. Dit is extra bijzonder, omdat nog nooit een Nederlandse bestemming zo hoog in deze beroemde lijst is geëindigd. Reden genoeg dus om deze mooie provincie te ontdekken!

Het gehele hotel is rolstoelvriendelijk en beschikt over 44 ruim opgezette hotelkamers, een restaurant met groot terras, een verwarmd binnenzwembad met sauna en Turks stoombad, meerdere multifunctionele zalen, sloepverhuur, fietsverhuur en 2 jachthavens met ruim 200 ligplaatsen.

 

Galamadammen Vernieuwt

2019 staat bij ons in het teken van vernieuwen.
Daar waar wij in het begin van het jaar al een groot deel van de verbouwing hebben voltooid zijn de plannen voor de twee fase van de verbouwing inmiddels bekend. 

Vanaf 16 december 2019 tot en met (naar alle waarschijnlijkheid) 31 januari 2020 zullen wij het gehele hotel en restaurant sluiten om de verbouwing te voltooien. 

Wij vinden het erg spijtig dat wij u niet kunnen verwelkomen in deze periode. Natuurlijk zien wij u in het voorjaar van 2020 weer graag terug in ons hotel en restaurant!

Tripadvisor Uitstekend: 5,0 van 5 Super uitzicht; prachtige plek gelegen aan het water. Mooi ruim opgezet restaurant, ook zit er een hotel aan vast.
Booking.com Goed: 8,7 van 10 Het is perfecte locatie fantastische bediening heerlijk zwembad lekker eten en een prachtige provincie met mooie kleine stadjes geweldig genoten
Zoover Uitstekend: 9,1 van 10 Prachtig gelegen hotel met uitzicht op haventje en Friesche meren. Een fiets en sloep huur je via receptie. Goede service, vriendelijk personeel en goede keuken. Optimaal voor een paar dagen weg. Lekker uitwaaien.

Nieuws

Galamadammen Vernieuwt - Fase 2

Galamadammen Vernieuwt - Fase 2 | 30 september 2019

Na een heerlijk zomerseizoen te hebben gedraaid zijn wij alweer druk bezig met het maken van plannen om onze v... Verder lezen

Menukaart september 2019

Menukaart september 2019 | 16 september 2019

Het zomerseizoen hebben we weer achter de rug en dat sluiten we af met een nieuwe menukaart.  Op onze ni... Verder lezen

Menukaart juni 2019

Menukaart juni 2019 | 29 mei 2019

Vanaf woensdag 29 mei kun je kennis maken met onze nieuwe menukaart.  Wat kun je van ons verwachten? On... Verder lezen

Verbouwingsupdate

Verbouwingsupdate | 20 mei 2019

Verbouwingsupdate Het dak zit er weer op! De verbouwingswerkzaamheden rondom het dak boven de wintertuin ... Verder lezen