Familiefeesten

Heeft u iets te vieren met uw familie en/of vrienden? Restaurant Galamadammen heeft voldoende mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw feest een geslaagd feest wordt. Hotel Galamadammen beschikt over een aantal zalen die uitstekend geschikt zijn voor familiefeesten, verjaardagen, bruiloften en buffetten.
Voor evenementen kunnen de Havenzaal, Wintertuin en het Havencafé ook worden gecombineerd, waardoor er feesten mogelijk zijn tot ca. 200 personen.

Of u nu een compleet verzorgde dag wilt organiseren met diverse activiteiten of uitsluitend wilt gaan genieten van een uitgebreide koffietafel of diner, alles is mogelijk. 

Kortom, Galamadammen is een locatie welke beschikt over een veelzijdig aanbod om uw feest compleet te maken!

Bekijk hier al onze mogelijkheden. Heeft u nog vragen of wenst u al te reserveren? 

Neem contact met ons op


Mogelijkheden voor diners en buffetten

Lunch
Wilt u met een groter gezelschap bij ons komen lunchen? Vanaf 10 personen bieden wij diverse lunchbuffetten voor u aan. Wij hebben een aantal koffietafels voor u samengesteld. Mochten deze niet helemaal voldoen aan uw wens? Kijk dan ook bij onze uitbreidingsmogelijkheden voor uw lunch.

Lunchbuffetten Reserveer uw lunch


Diner
Komt u met een gezelschap bij ons dineren met 12 personen of meer, dan hebben wij een speciaal samengestelde menukaart voor u beschikbaar. Voor slechts € 34,50 p.p. stelt u uw eigen menu samen voor uw gezelschap (keuze uit 1 voorgerecht, 1 hoofdgerecht en 1 nagerecht). U kunt het aantal keuzes in het diner uitbreiden tot maximaal 3 keuzes per gang, hiervoor geldt een toeslag van € 2,50 p.p. per extra keuze.
Vindt u het lastig om een keuze voor uw gezelschap te maken? Zorg er dan voor dat een ieder zijn eigen keuze vooraf maakt en ons minimaal 2 dagen vooraf op de hoogte brengt.

Menukaart voor groepen Reserveer uw diner


Buffet
Geeft u meer de voorkeur aan een heerlijk diner- of barbecue buffet? Deze serveren wij voor gezelschappen vanaf 20 personen. Een diner buffet is het gehele jaar door te reserveren in Resaurant Galamadammen. Onze barbecue buffetten bieden wij aan vanaf 1 april tot 1 oktober. Aangezien een babecuebuffet weersafhankelijk is, kan er bij slecht weer een alternatief met u besproken worden.

Bekijk onze buffetten Bekijk onze barbecue buffetten Reserveer uw buffet


Familie-Arrangementen

U kunt bij Restaurant Galamadammen terecht voor bijvoorbeeld een uitgebreide koffietafel of een diner. Daarnaast kan uw dag worden aangevuld met verschillende activiteiten. Wij hebben een aantal arrangementen voor u samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden.
Wat dacht u van een vaardag met een salonboot, met een motorsloep of opstappen op een authentiek Fries wedstrijd skûtsje. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om samen een balletje te slaan op de Pitch&Putt baan, te genieten van een mooie fiets- of solextocht. Er zijn tal van activiteiten welke wij voor u kunnen verzorgen. 

Mocht u andere wensen of ideeën hebben, dan gaan wij graag met u in gesprek. Samen met u maken wij van uw dag graag de perfecte dag.

Bekijk hier onze arrangementen Reserveer uw familie-arrangement


Trouwen bij Hotel Galamadammen

Voor een trouwfeest bent u bij hotel Galamadammen aan het juiste adres. Hieronder ziet een impressie van mogelijkheden. Bruidstaart aansnijden op het terras, trouwen aan boord, feest in onze Wintertuin of Havencafé, overnachten in onze suite. Uw bruiloftsgasten laten overnachten? Het kan allemaal. Kom gerust eens langs voor een rondleiding door de zalen en kom het gevoel opsnuiven. Het gevoel dat jullie bruiloft helemaal tot in de puntjes wordt uitgevoerd door de medewerkers van hotel Galamadammen.

Wilt u assistentie bij de organisatie van uw trouwfeest door een weddingplanner? Dan kunnen wij Astrid Blaauw aanbevelen. We hebben al een aantal malen met haar samen mogen werken en hebben dat als zeer prettig ervaren.

Onze menusuggesties zijn hier in de zien. Mocht u echter zelf andere wensen hebben, dan gaan wij graag in overleg met u om samen met u een feest en dag te realiseren die zo verloopt, als u het wenst.

Bekijk de mogelijkheden Maak een afspraak